blockbuster
mall
ТРЦ BLOCKBUSTER MALL > Новини > FOREVER.PALERMO: інтерпретація італійської класики разом з PUMA

FOREVER.PALERMO: інтерпретація італійської класики разом з PUMA

PUMA

Спортивні магазини

2 поверх

Спортивний бренд PUMA запускає кампанію з новим поглядом на класичні Palermo, які вперше з’явилися у каталозі бренду 1981 року, як тренувальне взуття, в рамках колекції Terrace. А зараз іконічна модель вривається у тренд сезону з адаптацією спортивних ретро-кросівок у щоденні луки та повертається на полиці магазинів.  Проте вже з новими яскравими кольорами та італійським корінням.

Героями відеокампейну стали фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна та режисер  та тревел-документаліст Антон Птушкін. Головною ідеєю відео, яке знімалося у Києві, є пошук натхнення та інтерпретація досвіду інших під час створення власної історії. Під час зйомок частина Сицилії перенеслася на київські локації, а саме оранжерею ботанічного саду та особняк Заксу, задекорований у атмосферу яскравості узбережжя Італії.

Самі Palermo поєднали насичені кольори та футбольну спадщину зі справжньою ідентичністю PUMA в стилі ретро для кожного, хто відчуває бажання бути оригінальним та виділятися в умовах сучасного стандартизованого ринку. Так народилася модель, яка вже поступово перетворюється на хедлайнера весняно-літнього сезону.

 

 

08.05.24